35 godina iskustva

Auto Gojtanić započinje sa radom 1985. godine kao mala radionica za popravke autoelektrike. Od 1993. godine kao dodatna djelatnost pridružena je i vučna služba, logični nastavak iskustva vlasnika u tim poslovima od 1977 godine.

Nastojeći pratiti trendove i potrebe tržišta u svoju ponudu kontinuirano uvodimo nove sadržaje, te kroz rad i stalno usavršavanje putem seminara i literature nastojimo ostati u korak sa novim tehnologijama.

Kvaliteta usluge, pristupačne cijene, fleksibilnost, točnost naši su glavni ciljevi.

Auto Gojtanić

Pružamo usluge popravaka svih komponenti elektrike i elektronike na vozilima, dijagnostiku elektronike najmodernijim uređajima, pripreme vozila za eko-test i tehnički pregled, manje automehaničarske radove, podešavanje svjetla, servis klima uređaja, redovno održavanje vozila, naknadne ugradnje komponenti (xenon svjetla, daljinsko upravljanje, parkirni senzori, bluetooth uređaji, autoakustike, signalizatora, uređaja za automatsko paljenje dnevnih svjetla...)
U ponudi imamo i uređaje za svjetlosnu signalizaciju za specijalna vozila (rotaciona svjetla).

Auto Gojtanić

Kao sastavni dio našeg posla nudimo nove i reparirane elektropokretače, alternatore kao i dijelove za iste. Moduli paljenja, bobine, impulsatori te svi ostali dijelovi i elektro komponente.


Na skladištu imamo velik broj artikala za ugradnju- rezervnih dijelova, žarulja, akumulatora, xenon, daljinska upravljanja...

Vučna služba Gojtanić

Vučna služba na raspolaganju je 365 dana 0-24.
Iskustvo, profesionalnost, moderno opremljena vozila, te široki krug klijenata i ugovornih partnera naše su reference za budućnost.

Mi pronalazimo najbolje rješenje Vašeg problema.

Obratite nam se s povjerenjem.

Auto Gojtanić

Kvaliteta usluge, pristupačne cijene, fleksibilnost,  naši su glavni ciljevi.

Mi brinemo o Vašem vozilu

 
 

preko 3000

Servisa

100%

Zadovoljnih klijenata

preko 830

Stalnih klijenta